NDA collect debiteurenbeheer

Een optimale wisselwerking versterkt het resultaat.

Bij NDA begrijpen we dat u zich als professional wilt focussen op uw corebusiness

Wanneer u veel inspanningen moet verrichten om uw facturen betaald te krijgen gaat er onnodig veel tijd en aandacht naar uw debiteurenbeheer. Tijd en aandacht die u beter kunt besteden. Onder de naam NDA Collect biedt NDA diverse ondersteunende diensten aan. NDA Collect neemt uw debiteurenbeheer, of een deel daarvan, voor haar rekening vanaf het moment dat de betaaltermijn van een factuur is verstreken of na één enkele herinnering, die u zelf verstuurt.

U bepaalt en kiest welke acties wij doen om tot betaling van uw factuur te komen. De factuur wordt nog niet verhoogd met kosten en rente. Uw klant wordt alleen aangesproken op betaling van het factuurbedrag. U betaalt een vergoeding voor onze diensten. Provisie rekenen wij voor debiteurenbeheer niet. Wij werken nauw samen met uw debiteurenadministratie. Een optimale wisselwerking versterkt het resultaat.

Debiteurenbeheer door NDA Collect is kwalitatief hoogwaardig en brengt geen risico’s mee voor uw klantvriendelijkheid/imago. Onze tarieven zijn afhankelijk van het gemiddeld aantal facturen per maand en de acties die u NDA Collect wilt laten nemen.

Nuttige informatie:

Heeft u vragen?

Kunnen wij u ergens mee helpen? Wij zijn u graag van dienst. U kunt met ons bellen, e-mailen of chatten.