NDA Incasso is een landelijke incasso-organisatie.
Wij zijn uitblinkers in debiteurenbeheer en incassodiensten.
In onze werkwijze staat persoonlijk contact centraal.
Incasso is mensenwerk en maatwerk.

Mensenwerk

Mensenwerk betekent voor ons: wij zijn benaderbaar en flexibel. Daarom bestaat ons incassoteam uit ervaren medewerkers met kennis, levenservaring, compassie en doorzettingsvermogen. Wij kennen geen standaardoplossingen en geen standaardprocessen. Onze geautomatiseerde processen ondersteunen de talenten van onze medewerkers, maar beperken deze niet, zodat in ieder dossier ruimte blijft voor vindingrijkheid en creativiteit.

Maatwerk

Maatwerk betekent voor ons: een passende oplossing voor elke persoon achter het dossiernummer. Er is ons alles aan gelegen om samen tot een oplossing te komen en daarbij zoveel mogelijk kosten voor alle partijen te vermijden. En als het nodig is verwijzen wij uw klant door naar de juiste (schuld)hulpverlening.

Wij communiceren duidelijk, helder en in begrijpelijke taal

NDA Incasso is voor u één loket. Of het nu gaat om debiteurenbeheer, juridisch advies of A-tot-Z-incasso, waaronder gerechtelijke procedures en executietrajecten. Bij ons heeft u één aanspreekpunt.

Onze opdrachtgevers zitten in uiteenlopende branches. Van financiële instellingen, zorgverleners, transportbedrijven en de (semi)overheid tot advocaten, notarissen en het MKB. Het maakt niet uit of het om B2B (business-to-business) vorderingen gaat of B2C (business-to-consumer) vorderingen.

Zullen wij ook met de NDA-methode voor u aan de slag gaan?