Kwaliteitswaarborging

Wij nemen ons werk serieus.

Keurmerk-SVI

Het Keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren is er voor alle organisaties die incassoactiviteiten uitvoeren. Dit zijn uiteraard wij als incassobureaus, maar daarnaast ook incassoadvocaten en gerechtsdeurwaarders. Ook kunnen bedrijven met een eigen interne incasso- of debiteurenafdeling het keurmerk aanvragen. Op die manier kan een opdrachtgever kiezen voor een incassoketen die van a tot z sociaal verantwoord is.

Cwize-register

NDA Incasso is een geregistreerd in het Cwize-register en ingericht zijn om de Cwize Opdrachtgevers Export (COE)-standaard aan te leveren. Cwize biedt essentiële inzichten in het end-to-end incassobeheerproces. Met Cwize kunnen kredietverstrekkers en hun incassopartners effectiever samenwerken om casemanagementstrategieën te optimaliseren en herstelpercentages te verbeteren. Gezonde samenwerking langs de credit management keten is afhankelijk van gedeelde ideeën en begrip.

Geassocieerd lid van VFN

NDA Incasso is geassocieerd lid van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland (VFN). Wij werken namelijk voor een aantal financiële instellingen die lid zijn van deze organisatie en blijven door ons lidmaatschap op de hoogte van alle zaken die spelen in die specifieke markt. Ook is onze directeur lid van de juridische commissie van de VFN.

Lid van VCMB

Ook is NDA Incasso lid van het Verbond van Credit Management Bedrijven (VCMB). We vinden het namelijk belangrijk om ons met toonaangevende collega-organisaties in te zetten voor het wel en wee in de credit managementbranche.

AFM vergunninghouder financieel dienstverlener/bemiddelaar consumptief krediet

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) is een onafhankelijke gedragstoezichthouder en maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. Samen met De Nederlandsche Bank (DNB) draagt de AFM bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

De Polisagent

Wij werken samen met De Polisagent, een partner in kredietverzekering. De Polisagent biedt, in samenwerking met de grote kredietverzekeraars in Nederland, laagdrempelige kredietverzekeringen tegen scherpe condities aan. Zo verzekert u zich tegen wanbetaling, wat de financiële gezondheid en continuïteit van uw bedrijf aanzienlijk versterkt. Kijk op de website van De Polisagent of bel ons als u meer hierover wilt weten.