Vanaf 16 maart 2020 werkt het team van NDA Incasso volgens een opgesteld continuïteitsplan. Dit plan is opgesteld in verband met de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19). Het plan sluit aan op de richtlijnen die het RIVM geeft en wordt daarop voortdurend aangepast.

Het plan heeft als doel de voortgang in de dienstverlening van NDA Incasso te beschermen en onderbreking daarvan te voorkomen.

Veel teamleden werken thuis, om de aanwezigheid van teamleden op kantoor tot een minimum te beperken en deze groep zo klein mogelijk te houden. Er gelden binnen ons kantoor extra (hygiëne) voorschriften om ons team te beschermen.

Wat betekent dit voor u?

  • Binnen onze telefonische bereikbaarheid kan iets meer geduld van u gevraagd worden.
  • In onze telefoongesprekken die vanuit huis worden gevoerd, kunt u soms achtergrondgeluiden horen van spelende kinderen of huisdieren. Wij zullen proberen dit zoveel mogelijk te beperken, maar vragen uw begrip hiervoor.
  • Wij ontvangen geen bezoek op kantoor en alle bijeenkomsten in onze instructieruimte zijn geannuleerd tot en met 6 april 2020.
  • Deelname van de teamleden van NDA Incasso aan externe trainingen, workshops of andere bijeenkomsten zijn geannuleerd tot en met 6 april 2020. 

Wenst u toch een persoonlijke afspraak met één van onze medewerkers informeert u dan naar de mogelijkheden. Afhankelijk van de aard van uw vraag kunnen wij de urgentie van uw afspraak beoordelen. Is deze urgentie er niet dan kan uw afspraak mogelijk in de toekomst gepland worden. Is deze urgentie aanwezig, dan zullen wij per geval beoordelen of een uitzondering op onze regels gemaakt kan worden en onder welke voorwaarden de afspraak zal plaatsvinden.