Ik wil een betalingsregeling

Een goede regeling is zo geregeld.

Vaak is het mogelijk om een goede regeling af te spreken. Een regeling is ‘goed’ wanneer u de afgesproken termijnbetalingen ook kunt nakomen. Wilt u weten of wij met u een betalingsregeling kunnen treffen? Vul dan hieronder uw gegevens met uw voorstel in en verzend het aan ons. Alle velden zijn verplicht.

Wij beoordelen uw voorstel en u ontvangt bericht dat het voorstel akkoord is. Is het voorstel niet akkoord, of hebben wij meer informatie van u nodig dan nemen wij contact met u op.

Uw voorstel voor een betalingsregeling:

  • DD slash MM slash JJJJ

Weet u niet wat u kunt aflossen? NDA Incasso is aangesloten bij het NiVB, het Nederlands Instituut voor Betalingsregelingen, een initiatief van het Nibud. Als u naar de website van het NiVB gaat, kunt u zelf berekenen wat u kunt aflossen. Dat wordt gedaan door geautomatiseerd en eenmalig gebruik te maken van de informatie op uw bankafschriften.

NDA Incasso en het NiVB krijgen uw bankgegevens niet te zien. Als het programma heeft berekend dat er een aflossing mogelijk is, dan wordt het voorstel automatisch doorgestuurd naar NDA Incasso en komt vervolgens in uw dossier, waarna wij u zullen berichten.

Nuttige informatie:

Heeft u vragen?

Kunnen wij u ergens mee helpen? Wij zijn u graag van dienst. U kunt met ons bellen, e-mailen of chatten.