Ik kan niet betalen

Omdat niks doen niet helpt.

Schulden en betalingsproblemen.

Als u een keer rekening niet kunt betalen, dan hoeft dat niet zo erg te zijn. Heeft u een inkomen, dan kunt u meestal een regeling treffen. Als u contact met NDA opneemt, bespreken we samen uw mogelijkheden. Als u meer rekeningen niet betaalt, dan uw totale schuld (flink) oplopen. Dan kan het lastig zijn om met alle partijen een regeling te treffen. Zeker, wanneer u maar een klein bedrag per maand kunt aflossen. U kunt misschien kijken of u ergens iets kunt besparen, zodat u meer kunt aflossen.

Bespaartips en andere interessante geldzaken:
www.nibud.nl/consumenten/themas/besparen

Weet u welk bedrag u per maand kunt missen, maar weet u niet hoe u dit moet verdelen onder uw schuldeisers, neem dan contact op met NDA. Wij helpen u graag.  U kunt ook een huisbezoek aanvragen. Tegen een vergoeding komt een medewerker bij u op bezoek. Samen brengt u overzicht aan in de lopende rekeningen/schulden. Als het mogelijk is helpt onze medewerker u bij het maken van een plan van aanpak. Met het doel om een overzicht te maken en u tips te geven, zodat u verder kunt. Wij zullen u door verwijzen naar schuldhulpverlening, als dat de beste oplossing is.

De NVVK is sinds 1932 de grootste branchevereniging voor schuldhulp en financiële dienstverlening. Voor mensen met financiële zorgen biedt de NVVK via haar leden de beste hulp die er is. Gericht op oplossingen.

Het gehele werkveld en alle mogelijkheden van NVVK vindt u hier:
www.nvvk.nl/ons-werkveld

Een “uitzichtloze schuld”

Maar stel: u heeft één schuld (bijvoorbeeld een lening of krediet), die zo groot is, dat u denkt dat u deze nooit kunt aflossen. Toen de lening of het krediet werd aangegaan had u misschien hogere inkomsten. Als deze schuld in behandeling is bij NDA, kijkt u dan eens naar onze pagina uitzichtloze schuld?. Dit kan voor u misschien een oplossing zijn.

Maak vandaag nog een afspraak met ons. Omdat niks doen niet helpt.

Nuttige informatie:

Heeft u vragen?

Kunnen wij u ergens mee helpen? Wij zijn u graag van dienst. U kunt met ons bellen, e-mailen of chatten.