Ik ga betalen

U kunt veilig betalen met iDEAL, waarvoor wij u onderstaande gegevens aanreiken. Uw betaling wordt dan vrijwel direct op onze rekening bijgeschreven. Natuurlijk kunt u de betaling ook zelf overschrijven via internetbankieren. Lukt het u alleen om contant te betalen, dan kan dit bij ons op kantoor, maar uitsluitend op afspraak.

Ik wil een betalingsregeling

Vaak is het mogelijk om een goede regeling af te spreken. Een regeling is ‘goed’ wanneer u de afgesproken termijnbetalingen ook kunt nakomen. Wilt u weten of wij met u een betalingsregeling kunnen treffen? Informeer ons over uw gegevens en voorstel.

Ik ga niet (nog een keer) betalen

Als u uw verweer al heeft toegestuurd aan onze  opdrachtgever, dan kunt u een kopie hiervan aan ons sturen. Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk reageert. Zodra uw reactie door ons is ontvangen, leggen wij de behandeling van het dossier stil.

Ik kan niet betalen

Als het mogelijk is helpt onze medewerker u bij het maken van een plan van aanpak. Met het doel om een overzicht te maken en u tips te geven hoe nu verder. Wij zullen u door verwijzen naar schuldhulpverlening, als dat de beste oplossing is.