Uitblinken in debiteurenbeheer en incassodiensten. Wil jij dat ook? Een mooi vak dat je niet snel tegenkomt, maar dat wij je graag willen leren. Kom daarom ons team versterken. De sfeer in ons team is informeel en betrokken. We zijn enthousiast met onze dossiers bezig want we willen onze missie graag waar maken dat wij uitblinkers zijn! We werken in een mooie nieuwe kantooromgeving. Ons werk bestaat uit verschillende administratieve taken en we voeren veel telefoongesprekken.

Heb jij een administratieve opleiding op MBO niveau, ben je niet ‘op je mondje gevallen’ en lijkt dit de vacature die bij jou past, dan kun je solliciteren. We zijn benieuwd naar je motivatie en CV.

Als je motivatie en CV ons aanspreken, dan maken we snel een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

Als je wordt aangenomen leren wij je de fijne kneepjes van het vak “on the job”. Ervaring met administratief werk (of een beetje) is niet per sé nodig, maar een administratieve opleiding en goede beheersing van de Nederlands taal zijn dat wel. Het opgegeven salaris is een indicatie, want dit kan worden beïnvloed door kennis en/of ervaring. Wij hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden en prettige werktijden. Wij zijn geïnteresseerd in kandidaten die fulltime beschikbaar zijn en dan denken wij aan 32 tot 40 uur per week. Meer info over ons? Kijk op www.nda-incasso.nl

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd

Salaris: Vanaf €2.000,00 per maand